Forums/Problemen met het spel

Probeer deze

Salwa Azar
posted this on Jul 04 11:14

– Zorg ervoor dat je niet meer dan een spelversie tegelijk speelt (voor je het weet, ben je vergeten dat je je browservenster hebt verkleind).

– Zorg ervoor dat er tijdens het spelen geen zware programma’s zijn geopend. Dit geldt ook voor het streamen van audio- en videobestanden en het uploaden/downloaden van bestanden of torrents.

– Speel het spel in een andere browser. Het kan voorkomen dat de geschiedenis van je browser ervoor zorgt je spel niet laadt. Wij ondersteunen Google Chrome, Firefox 3+ en Internet Explorer 8+. Wanneer je cache problemen ondervindt, houd dan Ctrl+Shift+Del ingedrukt als je browservenster is geopend en volg de aanwijzingen in het pop-upvenster om je ‘Cache’ of ‘Geschiedenis’ te wissen. Als je geschiedenis is gewist, moet je de browser sluiten en opnieuw openen, om het spel opnieuw te spelen.

– Zorg ervoor dat je browser cookies van derden toestaat. Ga hiervoor naar privé-instellingen en kies voor ‘Toestaan’. Zorg er ook voor dat je anitivirusprogramma geen delen van het spel blokkeert zodat I AM PLAYR en Unity probleemloos kunnen draaien.

– Log uit en log opnieuw in op Facebook, je spelsessie kan verlopen zijn. Hierdoor kan er een “”Authenticatiefout”” optreden die een enkele keer wordt veroorzaakt door problemen met de servers van Facebook.

– Als het inloggen op Facebook nog steeds moeizaam verloopt, kan het zijn dat Facebook serverproblemen ondervindt. Probeer dan rechtstreeks in te loggen via www.iamplayr.com.

– Heb je onlangs software- of hardwareaanpassingen doorgevoerd? Zorg er dan voor dat je de nieuwste versie van Unity – http://unity3d.com/webplayer, Shockwave –http://get.adobe.com/shockwave en Flash http://get.adobe.com/flashplayer – hebt gedownload en geïnstalleerd. Het kan voorkomen dat je deze bestanden na het downloaden handmatig moet openen omdat ze niet automatisch worden geïnstalleerd.

– En tot slot, bezoek http://webplayer.unity3d.com/setup/ om te controleren of je Unity cache leeg is. Klik op “”Alles wissen”” als de cache niet leeg is en open het spel opnieuw.

 
Topic is closed for comments